rauli-logo-red

RAULI KIINNIKKEET

WALL

rauli-a-icon

A Rauli Wall az Ön által előnyben részesített választás az elképesztő napelem-megvalósítások számára. A tervezés kiindulópontja egy lenyűgöző terméksorozat, amely gyorsan és egyszerűen telepíthető.

A fali telepítések hamar elterjedtek Európában, hiszen az épületek tetőfelülete korlátozott, és bizonyos helyzetekben a szerkezetek teherbíró képessége behatárolja a tetőre való telepítést. A napelemek épületfalakra való elhelyezésével ugyanakkor lenyűgöző napelemes rendszer hozható létre, amely nem hagyja kihasználatlanul a napsugarakat. Az északi országokban a téli havazás bőséges, a falra szerelt paneleket viszont egész évben nem fedi be a hó, és az év eleji és végi alacsony beesési szögű napsugarakat is képesek hasznosítani.

A Rauli Wall rendszerben a napelemek telepítése nagyon egyszerű. Az Easy Slide módszernél a napelemek a felső és az alsó elemek között lebegnek, így egyszerűen mozgathatóak, ez pedig nem is igényli a szakember fizikai erőfeszítését.

A Rauli termékek átfogó terhelési teszteken estek át, hogy megbizonyosodjanak arról: a rendszer ellenáll az európai időjárási viszonyoknak. Erős szerkezetének köszönhetően a szélterhelés nem okoz gondot. A Rauli App készen áll arra, hogy bármely projektjében segítséget nyújtson a projektspecifikus alkatrészmennyiségek és rendszerméretek pontos kiszámításával. A falra telepített rendszerek gyakran nagyobb projekteknek számítanak, mi pedig szívesen részt veszünk falrendszerének megtervezésében.

A felhasznált anyag SSAB nagy szilárdságú acél. A termékre 30 év garancia érhető el.

easy-slide icon
EASY SLIDE
all-black icon
ALL BLACK
made in Finland icon
MADE IN FINLAND
quick-to-install icon
QUICK INSTALL
30y warranty icon
30y WARRANTY
LOREM IPSUM
Rauli Wall video ImageRauli wall referenssi kuvaRauli wall asennus RAULI WALL Brackets Vaaka
Rauli brackets wall referenssiRauliWall referenssi kuvaRauli Wall
rauli wall kiskoAsentaja asentaa rauli wall Rauli wall asennus referenssi

RAULI
WALL
MOUNTING
SYSTEM

LOREM IPSUM DOLOR SIT.