rauli-a-icon

Effektivitetens nye dimensjon er kommet. Vår RAULI APP er klar til å assistere deg i alle prosjektene dine.

RAULI APP er en ny type kalkulator for fagfolk som jobber i solcellepanelbransjen. Hastighet og utmerkede kundeopplevelser var også utgangspunktet vårt da vi utviklet vår RAULI APP.

RAULI-produktene har gjennomgått omfattende belastningstester for å sikre at systemet tåler europeiske værforhold. Den kraftige strukturen gjør at vind- og snøbelastninger ikke utgjør en fare. I beregningen av komponenter tar RAULI APP hensyn til lokale standarder samt de koordinatbaserte vind- og snøbelastningene, og bruker disse opplysningene til å alltid tilby en sikker og sterk festeløsning for solcellepaneler.

RAULI APP er et utmerket verktøy for forhandlere. Du kan bruke applikasjonen til å raskt sjekke de ytre målene på feltet og slik sørge for en problemfri installasjon. Du kan skrive ut en omfattende rapport fra kalkulatoren, som vil angi komponentmengder samt standardene som vind- og snølastene er beregnet etter, til kunden din.

Hvis du ønsker det, kan du planlegge systemet med høyere belastning enn de regionale snøbelastningene, dersom du ønsker å redusere belastningen på takkonstruksjonene eller taksteinene.

app.raulibrackets.fi ->

Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image04Rauliapp-webapp-image05Rauliapp-webapp-image02Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image03