rauli-a-icon
rauli-logo-red

WALL

RAULI WALL är förstahandsvalet om du vill ha häpnadsväckande snygga solpanelssystem. Utgångspunkten för vår design är en elegant produktserie som är snabb och enkel att installera.

Vägginstallationer blir allt vanligare i Europa. Takytan på byggnader är ofta begränsad och i vissa fall innebär även byggnadens bärighet begränsningar för takinstallationer. Genom att installera solpaneler på byggnadens vägg i stället kan du få ett imponerande solenergisystem där inga solstrålar förblir outnyttjade. I Norden faller rikligt med snö på vintern. Paneler som installeras på väggar täcks inte av snön som faller under året och kan dessutom utnyttja solstrålarna när solen står lågt i början och slutet av året.

Med vårt RAULI WALL-system har vi gjort installationen av solpaneler mycket enkel. Tack vare EASY SLIDE-metoden flyter solpanelerna mellan de övre och undre elementen, vilket gör att de enkelt kan flyttas – utan någon större fysisk ansträngning från installatörens sida.

RAULI WALL-produkterna har genomgått omfattande stresstester för att säkerställa att systemet tål de europeiska väderförhållandena. Tack vare den starka konstruktionen är systemet säkert oavsett vindbelastning. Vår RAULI APP hjälper dig i alla dina projekt genom att räkna ut exakt antal komponenter och exakta systemmått. Vägginstallerade system är stora enheter och vi deltar mer än gärna i designarbetet.

Våra produkter är tillverkade av höghållfast stål från SSAB. Produkterna har 30 års garanti.

easy-slide icon
EASY SLIDE
all-black icon
ALL BLACK
made in Finland icon
MADE IN FINLAND
quick-to-install icon
QUICK INSTALL
30y warranty icon
30y WARRANTY
LOREM IPSUM
Rauli Wall video ImageRauli wall referenssi kuvaRauli wall asennus RAULI WALL Brackets Vaaka
Rauli brackets wall referenssiRauliWall referenssi kuvaRauli Wall
rauli wall kiskoAsentaja asentaa rauli wall Rauli wall asennus referenssi

RAULI
WALL
MOUNTING
SYSTEM

LOREM IPSUM DOLOR SIT.