rauli-logo-red

WALL

rauli-a-icon

RAULI WALL on valintasi pysäyttävän upeisiin aurinkosähkötoteutuksiin. Suunnittelun lähtökohta on upea tuotesarja, jonka asentaminen on nopeaa ja helppoa.

Seinäasennukset yleistyvät Euroopassa nopeasti. Rakennusten kattopinta-ala on rajallinen ja joissain tapauksissa rakenteiden kantavuudet sanelevat raamit kattoasennuksiin. Asentamalla aurinkopaneelit rakennuksen seinälle, saat näyttävän aurinkosähköjärjestelmän, jolta ei jää auringonsäteet hyödyntämättä. Pohjoismaissa talvet ovat runsaslumisia. Seinälle asennetut paneelit pysyvät lumesta paljaana ympäri vuoden ja pystyvät hyödyntämään myös alku- ja loppuvuoden matalalta paistavat auringonsäteet.

RAULI WALL -järjestelmässä aurinkopaneeleiden asentaminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi. Easy Slide -menetelmässä aurinkopaneelit jäävät vapaasti kellumaan ylä- ja alaelementtien väliin, jolloin niiden liikuttaminen on yksinkertaista – eikä se vaadi fyysistä ponnistelua asentajilta.

RAULI WALL tuotteille on tehty kattavat rasitustestit, joilla varmistamme järjestelmän kestävän Euroopan sääolosuhteet. Vahvan rakenteen ansiosta tuulikuormat eivät aiheuta vaaraa. RAULI APP on apunasi joka projektissasi laskien tarkat projektikohtaiset komponenttimäärät ja järjestelmän mitat. Seinälle asennettavat järjestelmät ovat usein laajoja projekteja ja osallistumme mielellämme aurinkosähköjärjestelmäsi suunnitteluun.

Materiaalina SSAB suurlujuusteräs. Tuotteella 30 vuoden takuu.

easy-slide icon
EASY SLIDE
all-black icon
ALL BLACK
made in Finland icon
MADE IN FINLAND
quick-to-install icon
QUICK INSTALL
30y warranty icon
30y WARRANTY
LOREM IPSUM
Rauli Wall video ImageRauli wall referenssi kuvaRauli wall asennus RAULI WALL Brackets Vaaka
Rauli brackets wall referenssiRauliWall referenssi kuvaRauli Wall
rauli wall kiskoAsentaja asentaa rauli wall Rauli wall asennus referenssi

RAULI
WALL
MOUNTING
SYSTEM

LOREM IPSUM DOLOR SIT.